Kundens ord

Vi som säljer bärbältet blev oerhört glada och stolta när vi fick reda på att Bärbältet används vid anordning av blomster-arrangemang för Nobelfesten!

Då vi sålt på mässor har vi fått oemotståndligt roliga kommentarer som:

Skyll dig själv om du inte köper den nu, min får du inte låna! Vilket fynd!, Ovanligt intelligent, En given succe, Va smart!, Va fiffigt! Kanon bra! Oemotståndligt!, En hitt! Det är roligt när det dyker upp riktigt bra saker!, Min dröm!, Det är ju praktiskt!, Den va väl nåt för dig du som är turbo-plockare!, I love it!, Det här har jag saknat länge!

Det var det smartaste jag sett på länge!, Bra present!, Jag har så dåligt samvete för alla bär jag får, Vilken smart uppfinning, Va käck, Det var ju ett himla fyndigt namn, Den va rolig, Snitsigt, Tack för den uppfinningen!

Är det Camp Maloy bälte?, Svart Bälte i bärplockning!, Ja men du va mig en påhittig en, Många användningsområden på den där!, Den har jag väntat på den här, Va mysigt, Spännande, va behändigt, Den va klämmig, Den va ju smidig, Den var inte dum, Den här var den bästa på hela dan!

Det va ju klyftigt, Va roligt att så där praktiska användbara saker!, Lycka till för det är jättebra!, Det här va intressant, Det här kommer du nog sälja mycket utav, att bära en hink och plocka – det är ett elände, Ja men så bra då har vi redan gjort ett fynd! Det här blir nog skitbra! Den väger ju ingenting! Va synd att man inte plockar bär, YES!, Den va snygg och prydligt gjord, De är en sån där som jag alltid velat ha!

Det här va ett väldigt lyckat köp, Det bästa jag sett, Jävlar så fint, De kom nog gå bra det där, Himla tufft, Fiffig pryl, Jätte begåvat, Häftig grej, De va genialt, Fräscht, Ganska knepi, Helt suveränt, Toppen grej, Alla tiders, Så finurligt![/vc_column_text][vc_column_text]

KÖPARES OLIKA ANVÄNDNINGS FÖRSLAG:
 • Oumbärlig när du plockar körsbär i träd. Det går bra att ha bältet på sidan när du står på stegen.
  Väldigt bra bärhjälp till telefon, fjärrkontroll och kaffekoppen när man går på kryckor.När du hänger tvätt att ha klädnypor i.
 • Monteringsbälte för skruv: Används av garagedörrs-monterare som tycker att snickarbältets fickor är för små.
 • Sätt papp-påsar i och samla in fröer på hösten.
 • Hjortron: trä på två hinkar på samma bälte, en på var höft.
 • Så gräs, vid gödsling, kalkning, algomin och lökhållare vid plantering.
 • Hallon, vinbär, krusbär, tranbär, klarbär, slånbär och hagtorn.
 • Vid rensning av vissna blommor och blad.
 • Ha flera tomma hinkar i ryggsäcken. Byt ut den fulla hinker och fortsätt plocka med händerna fria.
 • Städhjälp för funktionsutmanade -tex när man dammtorkar med vatten
Varukorg